Gardēžiem

Vai gan iespējams iedomāties vakaru pilī bez izsmalcinātas maltītes? Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš piedāvā gardēžiem nobaudīt mūsdienīgas interpretācijas par Vidzemes lauku labumiem – tuvākajā apkaimē briedušiem ķirbjiem un āboliem, tepat Valmiermuižā audzētiem trušiem, netālajā Burtniekā vai pils dīķī ķertām zivīm, Igaunijas pierobežu pļavu jēriem. Ja pils saimnieks bijis medībās, ēdienkartē atradīsiet arī īpaši sagatavotus medījumus. Maltītes garšas nianses bagātinās rūpīgi izvēlēti vīni un izsmalcināti konjaki vai viskiji, kurus atbilstoši jūsu gaumei palīdzēs izvēlēties restorāna vadītāja Alīna Kitnere. Ļaujieties Dikļu pils restorāna izcilajam piedzīvojumam!