Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī

Kā ik gadu maijā, sparģeļu laikā, Dikļu pils aicina viesus iepazīt Vācijas kultūru, nobaudīt izcilus vīnus un izgaršot pavasara delikatesei – sparģeļiem – veltīto ēdienkarti. DP_brunch spargelis_v3

5. un 6. maijā no plkst 18:30 Dikļu pils restorānā gardēžu vakariņas. Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpaši veidotu 4-kārtu ēdienkarti, kurai pieskaņotus Vācijas vīnus prezentēs Hanzas Vīna Galerijas saimnieks Sylvio Abrats. Pazīstamais vācu vīnzinis iepazīstinās viesus ar Vācijas vīnu kultūru un to teicamo saderību ar ēdienu. Vakara īpašo noskaņu bagātinās akordeonista Kaspara Gulbja dzīvais skanējums.

 

~ Sparģeļu gardēžu ēdienkarte ~

Balto sparģeļu – vietējo upju zivju zupa, auksti kūpināta forele

Baltvīnā izturēti baltie sparģeļi, plāni griezta jēra gaļa, vasabi majonēze, pavasara dīgsti

Baltie sparģeļi, mencas fileja vītinātā cūkgaļā, kazas siera – savvaļas ķiploku krēms, holandiešu mērce

Vaniļā izturēts baltais sparģelis šokolādē, priežu pumpuru saldējums, rabarberu krēms

 

Lai labi garšo!

Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš

Rezervācijām: pils@diklupils.lv  vai 26515445, 64207480

REZERVĒT DĀVINĀT

No comments yet.

Atbildēt