Valmieras restorānu nedēļa Dikļu pilī

Jau otro reizi Valmiera aicinās uz Restorānu nedēļu, apmeklētājus iepriecinot ar seno garšu piedāvājumu mūsdienīgā izpildījumā.

Valmieras Restorānu nedēļa šoruden notiks no 6.novembra līdz 12.novembrim. DP_restoranu_nedela_rudens

Jau izsenis ļaudis pratuši novērtēt un izmantot dabas sniegtās veltes. Jau senajā viduslaiku virtuvē galdā tikuši celti labumi, ko dāsni piedāvāja vietējie lauki, meži, upes un pļavas, tā arī mūsdienās augstā godā tiek turēti sezonālie, Latvijā audzētie un lolotie produkti. Valmieras Restorānu nedēļas apmeklētājiem šoruden būs iespēja iepazīt bagātīgās gastronomiskās tradīcijas un plašo Latvijas virtuves garšu paleti.

Esam lepni, ka, esot tik tālu no Rīgas, Dikļu pils restorāns ir atzīts par vienu no labākajiem restorāniem Latvijā vairākos restorānu topos. Tāpēc, ja Jūs vēl neesat izbaudījuši Dikļu pils gardēžu restorāna izcilo piedāvājumu, tad Restorānu nedēļa ir īstais laiks un iespēja to izmēģināt! Mūsu šefpavārs Jānis Siliņš sagatvojis lielisku 3-kārtu piedāvājumu Restorānu nedēļas ietvaros:

  • Kūpināta jēra aknu krēmzupa, garšaugu-jēra tauki, kaņepju aizdars
  • Brekša ribas, līņa krokete diļļu sēklās, karpas klimpas, zandarta fileja, fenheļa-burkānu krēms, kālis, cidoniju-asaku novārījums
  • Ziedputekšņu fondants, piena saldējums, dzērveņu mērce, medus šūna

Lai nobaudītu senās garšas mūsdienīgā izpildījumā, aicinām veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju pa tālr. 26515445, 64207480 vai rakstot pils@diklupils.lv.

Uz tikšanos gardēžu svētkos!

No comments yet.

Atbildēt