Valmieras restorānu nedēļa Dikļu pilī

Diklu_pils_restorānu_nedēļaNo 8. līdz 14.maijam pirmo reizi norisināsies Valmieras restorānu nedēļa, kā laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs sagatavojuši pieci Valmieras un apkārtējo novadu restorāni, arī mēs – Dikļu pils restorāns.

Restorānu nedēļas ietvaros aicinām nobaudīt trīs kārtu ēdienu piedāvājumus par pievilcīgām cenām 15.00 vai 20.00 EUR vērtībā.

Galdā tiks celtas gardas maltītes, goda vietā liekot Latvijas dabas veltes no apkārtējiem mežiem, upēm, ezeriem un lauku labumiem, aicinot uzņemt pavasara un dabas spēcinošo enerģiju.

Iepriekšēja rezervācija pa tālruni: 64207480, 26515445 vai rakstot pils@diklupils.lv

 

Par Eiropas Gastronomijas reģionu

2017.gadā Rīgas-Gaujas reģions ir ieguvis tiesības nest Eiropas gastronomijas reģiona titulu. Valmiera kopā ar sadarbības partneriem Rīgas – Gaujas reģionā (Cēsīm, Gaujas Nacionāla parka klasteri, Siguldu un Rīgas Tūrisma attīstības biroju) izveidoja īpašu konceptu “Ar dabu šķīvī” reģiona gastronomijas daudzveidības iepazīšanai.  Vairāk informācijas www.rigagauja.lv.

 

 

No comments yet.

Atbildēt