RESTORĀNA ĒDIENKARTE

ZUPAS
Baraviku krēmzupa, kazas siers, vītināts brieža šķiņķis, kadiķa ogu eļļa 11.00 EUR
Sarkanvīna-buka gulašzupa, sakņu dārzeņi, kāršu pupas 6.50 EUR
Vietējo upju, ezeru zivju zupa, kartupeļi, pelēkie zirņi, garšaugu – lauku krējuma novārījums 9.00 EUR
UZKODAS
Buka tartars, skābēts gurķis, fenhelis, paipalu olu dzeltenumi, uz oglēm grauzdēta rudzu maize 13.00 EUR
Kaltētu baraviku krēms, jēra aknu pastēte, krāsnī gatavots ķiploku krēms, kāršu pupas, brūkleņu mērce 12.00 EUR
Vietējo upju, ezeru zivis asaku novārījuma želejā, paipalu olu – mārrutku saknes salāti, marinēti āboli, sidrā izturēti sīpoli, koriandra sēklu majonēze 13.00 EUR
Krāsnī gatavots Kamambērs, apsvilinātas rudens saknes, medus kvieši, melleņu-sviesta mērce 9.00 EUR
PAMATĒDIENI
Baltvīna-dārzeņu novārijumā tvaicēta stores fileja, balto pupiņu pastēte, zaļo zirnīšu-fenheļa krēms, mārrutku saknes-sviesta mērce 22.00 EUR
Grilēta zandarta fileja, pētersīļu saknes-burkānu krēms, zivs buljonā briedināti mieži, rudens saknes, diļļu sakņu – asaku novārījums 18.00 EUR
Buka karbonāde, topinambūru-melno ķiploku biezenis, degalū piesūcināti lazdu rieksti, smiltsērkšķu želeja, kaltētu baraviku-buljona mērce 25.00 EUR
Lēni gatavota paipala dedzinātā sviestā, kāļi, saldie kartupeļi, ķirbis, iesala-medus mērce 21.00 EUR
Teļa fileja, kastaņu biezenis, žāvētu plūmju ievārījums, melnsaknes, sarkanvīna-anšovu mērce 25.00 EUR
DESERTI
Dikļu pilī gatavoto saldējumu un sorbetu izlase (4 veidi, jautāt viesmīlim) 6.00 EUR
Lazdu riekstu saldējums, ziedputekšņu biskvīts, ābolu-kanēļa krēms, dzērveņu novārījums 6.50 EUR
Šokolādes-cidoniju kūka, cidoniju krēms, anīsa-smiltsērkšķu mērce 7.00 EUR

 

Gardēžu restorāna darba laiks:
Pirmdiena – Ceturtdiena                   pēc iepriekšējas rezervācijas
Piektdiena – Sestdiena                      13:00 – 22:00
Svētdiena                                              pēc iepriekšējas rezervācijas
Dress code: smart casual

Rezervācijas iespējams veikt pa tālruni:26515445, 64207480 vai rakstot uz pils@diklupils.lv

Labu apetīti!

Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš