RESTORĀNA ĒDIENKARTE

 

ZUPAS

Jūras ķemmīšu – pastinaka krēmzupa, dūmotas garneles, diļļu majonēze 10.50 EUR
Skābu kāpostu-sīpolu biezzupa, zoss gaļas confit, siers Gorgonzola 7.50 EUR
Medījuma consommé, kāršu pupiņas, grūbas, vārīts cūkas apakšstilbs 8.00 EUR
 

UZKODAS

Vērša gaļas tartars, sarkano sīpolu ievārījums, sālīti dārzeņi, granātābolu sulas mērce, aitas siers 15.00 EUR
Teļa akna, kaltētu baraviku krēms, aļņa servelāde, oglēs apcepta anšovu maize, kumina – citrona sviesta mērce 14.00 EUR
Grilēta foreles fileja, melno ķiploku sviests, krāsnī ceptu ķiploku krēms, mencu aknu ravioli 17.00 EUR
Lēni gatavots nēģis liellopu buljonā, kūpināta liellopa mēle, melno pupiņu pastēte, sinepju – medus mērce, kūpināti zoss tauki  13.00 EUR
 
PAMATĒDIENI
Sautēta aļņa gaļa kūpinājuma buljonā, briedinātas pupiņas, sakņu izlase 17.00 EUR
Vērša muguras karbonāde, vērša asinsgrūbu terīne, topinambūru krēms, lauru lapu – ābolu sidra mērce 20.00 EUR
Zandarta fileja, miežu grūbas, Parmesan siers, puravi, brokoļu krēms, topinambūru – sviesta mērce 18.50 EUR
Vietējās audzētavas cūku pavēdere, kastaņu krēms, krāsnī ceptu ābolu biezenis, kaņepju – ķiploku sviests, šalotes sīpolu – safrāna mērce 17.50 EUR
 
DESERTI
Dikļu pilī gatavoto saldējumu un sorbetu izlase (4 veidi, jautāt viesmīlim) 6.00 EUR
Kastaņu īriss, zīļu kafijas saldējums, drupināts bezē, biešu sulas – sveķu mērce 8.00 EUR
Bišu maizes medus kūka, ābolu želeja, karamelizēti pīlādži, aroniju – kliņģerīšu sēklu mērce 6.50 EUR

 

Dress code: smart casual.
Restorāna darba laiks:
No pirmdienas līdz ceturtdienai – Iepriekš rezervējot galdiņu*
Piektdien, sestdien – no 12:00 – 23:00
Svētdienās – Iepriekš rezervējot galdiņu*

*Restorāna darba laiks tikai ar iepriekš veiktām rezervācijām pa tālruni: 26515445 / 64207480 vai rakstot uz pils@diklupils.lv

Labu apetīti!