Divu izcilu šefpavāru Gastronomiskā misija „MEDĪJUMI”

20.oktobrī plkst. 19:00 Dikļu pilī 5kārtu gardēžu vakariņas ar pieskaņotiem vīniem

Piedalās:

  • Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš
  • Restorāna „36.līnija” īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs

 

Piedāvājumā ietilpst:

  • nesteidzīgas 5kārtu gardēžu vakariņas no pils saimnieka nomedīta medījuma
  • pieskaņoti vīni no Dikļu pils Someljē pie katras no kārtām
  • tikšanās un sarunas ar šefpavāriem

Cena: 75.00 EUR/pers.

­­­­

Īpašas cenas nakšņošanai pasākumu dienās:

Ekonomiskās klases numurs pilī 65.00 EUR

Ekonomiskās klases numurs klētī 60.00 EUR

Standarta klases numurs 95.00 EUR

Superior klases numurs 105.00 EUR

Junior Suite numurs 120.00 EUR

Lūdzu aizpildiet rezervācijas formu!

Sūtīt

Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!