Restorāns

Godalgots restorāns – piedzīvojums īstiem gardēžiem

 

Viesi var baudīt izcilu, ar mīlestību gatavotu ēdienu, kas aizvedīs smalkā garšu piedzīvojumā. Pateicoties talantīgajam šefpavāram Jānim Siliņam, Dikļu pils restorāns atzīts par vienu no labākajiem restorāniem – tas ieguvis 9. vietu starp Latvijas restorāniem prestižajā White Guide Nordic 2018 restorānu ceļvedī Fine level kategorijā un iekļauts 10. vietā Latvijas restorānu Ekselences Top 30.

“Dabā viss nemitīgi mainās, un man tas ir neizsīkstošs iedvesmas avots. Man vienmēr padomā ir jaunas idejas, kuras gaida savu kārtu, lai tiktu īstenotas,” atklāj šefpavārs Jānis Siliņš.

Viņš zina, kā iepriecināt gardēžus, un ļauj baudīt mūsdienīgas interpretācijas par Vidzemes lauku labumiem – tuvākajā apkaimē briedušiem ķirbjiem un āboliem, gādīgu saimnieku audzētiem trušiem un pļavu jēriem, turpat pils dīķī vai tuvējā ezerā ķertām zivīm. Ja pils saimnieks bijis medībās, ēdienkartē atradīsiet arī īpaši sagatavotus medījumus perfektās garšu kombinācijās.

 

Gardēžu restorāna darba laiks:

Pirmdiena – Ceturtdiena (pēc iepriekšējas rezervācijas)
Piektdiena – Sestdiena (13:00 – 22:00)
Svētdiena (pēc iepriekšējas rezervācijas)

 

Dress code: smart casual
Rezervācijas iespējams veikt pa tālruni: 26515445, 64207480 vai rakstot uz pils@diklupils.lv

 

Labu apetīti!
Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš

 

Restorāna ēdienkarte

Lūdzu aizpildiet rezervācijas formu!

Sūtīt