Restorāns


Vai gan iespējams iedomāties vakaru pilī bez izsmalcinātas maltītes? Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš piedāvā gardēžiem nobaudīt mūsdienīgas interpretācijas par Vidzemes lauku labumiem – tuvākajā apkaimē briedušiem ķirbjiem un āboliem, tepat Valmiermuižā audzētiem trušiem, netālajā Burtniekā vai pils dīķī ķertām zivīm, Igaunijas pierobežu pļavu jēriem. Ja pils saimnieks bijis medībās, ēdienkartē atradīsiet arī īpaši sagatavotus medījumus. Maltītes garšas nianses bagātinās rūpīgi izvēlēti vīni un izsmalcināti konjaki vai viskiji, kurus atbilstoši tieši jūsu gaumei palīdzēs izvēlēties restorāna vadītāja Alīna Kitnere. Ļaujieties Dikļu pils restorāna izcilajam piedzīvojumam!

Restorāna darba laiks no 20.01.2017:
Pirmdienās, otrdienās, trešdienās – tikai viesnīcas viesiem pēc iepriekšējas rezervācijas (no 4 pers.)
Ceturtdienās, piektdienās – 18:00 – 22:00
Sestdienās – 12:00 – 23:00
Svētdienās – tikai viesnīcas viesiem pēc iepriekšējas rezervācijas (no 4 pers.)
Dress code: smart casual.

Rezervācijas iespējams veikt pa tālruni:26515445, 64207480 vai rakstot uz pils@diklupils.lv

Labu apetīti!

Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš