Restorāns


Vai gan iespējams iedomāties vakaru pilī bez izsmalcinātas maltītes? Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš piedāvā gardēžiem nobaudīt mūsdienīgas interpretācijas par Vidzemes lauku labumiem – tuvākajā apkaimē briedušiem ķirbjiem un āboliem, tepat Valmiermuižā audzētiem trušiem, netālajā Burtniekā vai pils dīķī ķertām zivīm, Igaunijas pierobežu pļavu jēriem. Ja pils saimnieks bijis medībās, ēdienkartē atradīsiet arī īpaši sagatavotus medījumus. Maltītes garšas nianses bagātinās rūpīgi izvēlēti vīni un izsmalcināti konjaki vai viskiji, kurus atbilstoši tieši jūsu gaumei palīdzēs izvēlēties restorāna viesmīļi. Ļaujieties Dikļu pils restorāna izcilajam piedzīvojumam!

Gardēžu restorāna darba laiks:
Pirmdiena – Ceturtdiena                   pēc iepriekšējas rezervācijas
Piektdiena – Sestdiena                      13:00 – 22:00
Svētdiena                                             pēc iepriekšējas rezervācijas
Dress code: smart casual

Rezervācijas iespējams veikt pa tālruni:26515445, 64207480 vai rakstot uz pils@diklupils.lv

Labu apetīti!

Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš